Добредојдовте во Global Equipment Connect

Моментално работиме на
нашиот нов интернет
сајт.

Ви претставуваме уникатна можност да стекнете врвни индустриски машини директно од Европската Унија, првенствено од Франција, по извонредно повластени цени! Нашата селекција вклучува машини од сите области, секоја поддржана со банкарска гаранција која не е реализирана, што ни овозможува да ви понудиме непобедливи цени.
Овие машини се идеални за подобрување на вашето производство, со зголемување на ефикасноста и квалитетот на вашите производи. Секоја машина е внимателно избрана и проверена, обезбедувајќи дека ќе добиете само најдобро за вашата инвестиција.

Стартуваме за

325 Денови
09 Часа
54 Минути
30 Секунди

Одбројуваме до започнувањето на вашите нови бизниси.

Предности за Вас:
• Ексклузивен пристап до машини со врвен квалитет
• Исклучителни цени благодарение на специјалните услови на продажба
• Можност за надградба на вашите операции со минимални инвестиции

Заинтересирани?
Бидете дел од оваа ретка можност да го модернизирате и забрзате вашето производство.

Контактирајте не за повеќе информации и откријте како можеме да ви помогнеме да ги остварите вашите бизнис цели со нашата специјална понуда.

Информирај се дополнително

info@gec.mk
+389.78.414.616

Наша канцеларија

Белчишка 24а
Карпош - Скопје,
1000 Република Македонија

Заследи не на